Bent u op zoek naar een ervaren elektricien met passie voor zijn vak?

Dan is Karim Breuval van K+ Technics uw aanspreekpunt. U kan bij ons terecht voor alle elektriciteitswerken in de ruime omgeving van Geetbets en dit voor zowel nieuwe installaties, uitbreidingen, renovaties als herstellingen.

U kan bij ons terecht voor een klassieke elektrische installatie of wij kunnen uw woning voorzien van alle comfort door het plaatsen domotica.

Ook voor kleine aanpassingen en interventies zoals het bijplaatsen van een stopcontact, plaatsen van rookmelders, elektriciteit die steeds uitvalt, uitgebrande stekker .. mag u ons contacteren. Heeft u recent een woning gekocht waarvan de elektriciteit werd afgekeurd of wenst u uw woning te verkopen met een marktconform keuringsattest dan helpen we u graag verder zodat uw elektrische installatie voldoet aan de normen van vandaag en uw veiligheid gegarandeerd word. Samen overlopen we de afgekeurde punten en bekijken we hoe we deze kunnen oplossen. Ook het tekenen van elektrische schema’s en het voorzien van de uiteindelijke (her)keuring behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u ook al meteen de juiste sfeer creëren in en rond uw woning? Wij helpen u graag met uw keuze uit het uitgebreide gamma aan binnen- en buitenverlichting inclusief de plaatsing ervan.

Dit kan gaan van een eenvoudig inbouwspotje, een design lamp, een verstraler voor buiten of eender welk armatuur en dit in verschillende merken. Heeft u zelf al verlichting aangekocht en wenst u dat wij deze plaatsen of wenst u over te schakelen naar LED verlichting, ook dit kan gewoon.

Ik ben naast elektricien ook een gecertificeerd koeltechnisch installateur van airconditioning.

Bij ons vindt u een degelijke en betaalbare airco installatie als koeling voor uw woning waar u het ganse jaar door van kan genieten.Graag komen we altijd eerst even langs om te luisteren naar uw behoeften als klant. Op basis hiervan bezorgen wij u een vrijblijvende offerte op maat met kwaliteitsvolle materialen aan een eerlijke prijs. Wij verkiezen een persoonlijke aanpak en staan onze klanten steeds bij met het nodige advies.